Image

Disclaimer

  • Spectraal analyse van het bloed met het Bioscan systeem en de daaruit verkregen resultaten worden niet erkend door de reguliere geneeskunde en zijn wetenschappelijk omstreden. Analyse met het BioScan systeem vervangt de door de reguliere geneeskunde erkende diagnostische methoden niet. Wij zijn echter van mening dat het BioScan systeem waardevolle inzichten biedt voor de ontwikkeling van een holistische behandelingsmethode in de praktijk. Deze biologische-filosofische theorie gaat ervan uit dat de levensverschijnselen bepaald worden door de totaliteit van het levende, die meer is dan de onderdelen samen. De beslissing over het gebruik van een Bioscan systeem ligt in elk individueel geval bij de therapeut in het kader van zijn behandeling.
  • Wetenschap en geneeskunde ontkennen het bestaan van informatievelden voor medische en andere zaken, evenals de BioScan systemen met hun toepassing als gevolg van het gebrek aan wetenschappelijk bewijs in de zin van de conventionele geneeskunde. Alle cijfers zijn gebaseerd op ervaringen van de genezende programma’s. Bovendien, wij wijzen er uitdrukkelijk op dat het gebruik van alle producten zoals de BioScan systemen geen belofte doen van genezing. Alle aansprakelijkheid wordt volledig uitgesloten. Voor de duidelijkheid; niet de BioScan systemen biedt diagnostiek of therapie, maar de arts en/of therapeut. Het BioScan  systeem is slechts een hulpmiddel. Beslissen welke verdere maatregelen moeten worden genomen wordt altijd gedaan door de therapeut / arts die ook verschillende andere manieren en methoden gebruikt.
  • Advanced Balance Systems sluit iedere aansprakelijk uit voor eventuele onjuistheden en onvolledigheden betreffende de informatie op deze website. 

CONTACT

Advanced Balance Systems

Ruitercamp 213

3992 BZ  Houten

info[@]advanced-balance-systems.nl

newsletter

Wilt u een nieuwsbrief ontvangen.

meld