Dankbaarheid en Ho’oponopono

Dankbaarheid is een woord dat steeds vaker naar boven komt, want er is zo veel om dankbaar voor te zijn.

Voor ons is dat:

  • Dat we iedere ochtend opstaan met een gezond, goed functionerend lichaam!
  • De vele cliënten die we mogen begeleiden, in onze praktijk, naar een prettiger/gezonder leven.
  • Het heerlijke biologische eten dat we mogen ruiken, proeven en van genieten.
  • Fijne vrienden, warme familie.

Staat u daar ook wel eens bij stil? Ervaart u dat ook? Misschien wel dankzij of ondanks de tijd waarin wij leven.

We kunnen er nog steeds voor kiezen om goed voor ons zelf te zorgen. Gezond eten, zorgen voor voldoende slaap, en voldoende vitamines, en vooral ook veel naar buiten gaan: Wandelen, fietsen, bewegen en genieten van het voorjaar, de buitenlucht en de warmte van de zon. Dat kost allemaal niets en doet ons lichaam veel goed. 

Wat ons ook inspireert zijn diverse mooie en positieve  nieuwsbrieven en daarom willen we hier een paar links met u delen. Ze zijn gratis, we zijn er niet mee verbonden en het is altijd mogelijk om ze weer op te zeggen. Hieronder de websites van de nieuwsbrieven en alvast heel veel leesplezier.

'What Doctors Don't tell you' van Lynn Mc Taggert: https://www.wddty.com/

GreenMedinfo van Ji Sayer over gezondheidsonderzoeken: https://www.greenmedinfo.com/

Genezend Vermogen van Henk Fransen: https://genezendvermogen.nl/henk-fransen/

Stichting Earth Matters van Arjan Bos en Moniek van Pelt: https://earth-matters.nl/nieuwe-website/

Tijdgeest Magazine van Peter den Haring voor een komische noot: http://peterdenharing.nl/

Heel Bewust van Rob Greuter: https://dehelendewereld.com/  Er staat ook een prachtig filmpje op deze website over Ho’oponopono (ho-o-pono-pono). Dit is een oude Hawaïaanse manier van verzoening en vergeving. Het is een fantastisch instrument ter ondersteuning van het zelfgenezend vermogen. Het zal je leven op ieder denkbaar gebied verbeteren!

En tot slot nog de Stichting Gezond Verstand met als Hoofdredacteur Karel van Wolferen, emeritus-hoogleraar Universiteit van Amsterdam en oud-correspondent NRC. https://gezondverstand.eu/

Voor Elkaar en met Elkaar komen we er door.

Privacy wetgeving AVG

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. De AVG is ook wel bekend onder de Engelse naam: General Data Protection Regulation (GDPR). Net als vele andere bedrijven verwerken wij persoonsgegevens. Om aan de nieuwe wetgeving te voldoen hebben wij enkele maatregelen getroffen. Met deze nieuwsbrief willen we u daarover informeren. 

Technische beveiliging:
De registratie van persoonsgegevens vindt plaats binnen een extern beveiligde server.We hebben een verwerkingsovereenkomst met de organisatie voor onze nieuwsbrieven systeem.

Organisatorische beveiliging:
Alle medewerkers van Advanced Balance Systems hebben een geheimhoudingsverklaring ondertekend. Om onbedoelde toegang tot de werkplekken onmogelijk te maken, wordt er gebruik gemaakt van het vergrendelen van de computer wanneer de werkplek wordt verlaten.

Verwerkingsregister:
We hebben een verwerkingsregister opgesteld waar alle verwerkingen benoemd worden, inclusief het doel van de verwerking. Op deze manier is volledig in kaart gebracht welke persoonsgegevens allemaal verwerkt worden.

Aangepaste Privacyverklaring:
De bestaande Privacyverklaring van Advanced Balance Systems is herschreven om te voldoen aan de nieuwe wetgeving. Deze nieuwe Privacyverklaring is online te vinden via: http://www.advanced-balance-systems.nl/index.php/contact-us/privacy-protocol

Rechten van betrokkenen:
De betrokkene waarvan Advanced Balance Systems persoonsgegevens verwerkt, heeft recht op inzage, correctie, verwijdering en dataportabiliteit. Verzoek hiervoor kan schriftelijk worden ingediend.

Kortom: Advanced Balance Systems vindt het van groot belang dat er op een zorgvuldige wijze wordt omgegaan met persoonsgegevens, zowel van onze klanten als van ons eigen personeel!

CONTACT

Advanced Balance Systems

Ruitercamp 213

3992 BZ  Houten

info[@]advanced-balance-systems.nl

newsletter

Wilt u een nieuwsbrief ontvangen.

meld