nldaenfrdeites
  • 1
  • 2

Wat u zou moeten weten over straling…  De WHO heeft de straling van mobiele telefoons op de IARC schaal in Groep 2B - geclassificeerd als mogelijk kankerverwekkend. Het is wetenschappelijk bekend dat GSM straling, WIFI straling, en de straling van draadloze telefoons schadelijk is. Dat varieert van hartritme stoornissen, chronische vermoeidheid, slaapstoornissen, oorsuizen, hoge bloeddruk, tot aan verminderde vruchtbaarheid bij mannen, leukemie en hersentumoren. En er is nog steeds onderzoek gaande of andere aandoeningen zijn te herleiden naar straling. Kinderen, ouderen en mensen met een bepaalde gevoeligheid voor straling ondervinden de meeste last. Klik op de afbeelding voor een (Engels) filmpje over de werking.

Conclusie: De straling veroorzaakt door mobieltjes, draadloze netwerken, draadloze telefoons, WIFI, enz. is schadelijk.

En momenteel wordt het 5G netwerk in Nederland uitgerold. Hetgeen nog meer straling zal geven. Het goede nieuws is dat de VIVOBASE systemen en apparatuur al voorbereid en gereed zijn voor het 5G netwerk.

Het advies: Bescherm u zelf!

De VIVOBASE producten zijn ontwikkeld door het Dr. Rilling Instituut en wij zijn de importeur/distributeur voor Nederland, België en Luxemburg. De VIVOBASE producten zijn geschikt voor mensen, dieren en planten.

We zijn op zoek naar nieuwe distributeurs.

 

 

VIVO mobiel

VIVOBASE MOBILE, prijs 179 euro excl. btw.

De nieuwe VIVOBASE MOBILE is geschikt voor mobiel gebruik en wordt gedragen op het lichaam, in de broekzak of handtas. VIVOBASE MOBILE beschermt tegen: Elektrische apparaten met transformatoren / voedingen, Wi-Fi, Bluetooth en andere draadloze netwerken, DECT-telefoons, mobiele telefoons en andere draadloze apparaten, Radio, TV's, PC's, schermen, Geopatische straling, wateraders, natuurlijke radioactiviteit.

Gereed voor het 5G netwerk. 

De VIVOBASE MOBILE is uitgerust met een lithium-ion batterij die kan worden opgeladen via een mini-USB-poort. De acculader voor een stopcontact wordt meegeleverd. Het bereik van de VIVOBASE MOBILE is ca. 1,5 m (RADIUS). De mogelijkheid bestaat om de beschermhoes in verschillende kleuren (roze, geel, grijs, zwart, blauw en groen) te bestellen. Te bestellen via een e-mailtje of ons bellen. 

VIVOBASE MOBILE produceert een laagfrequent veld dat in staat is om de vochtmoleculen op de opperhuid af te stemmen (oriëntatie polarisatie). Omdat het vochtmolecuul een dipool is, bezit het door de asymmetrische opbouw een permanent elektrisch dipool moment. In het molecuul bevindt zich een negatief geladen zijde (zuurstofatoom) en een positief geladen zijde (beide waterstofatomen). Een positieve bijkomend eigenschap van de VIVOBASE MOBILE is dat deze vitaliserend werkt.

 

VIVO Home

VIVOBASE HOME, prijs 319 euro excl. btw.

De nieuwe VIVOBASE HOME is geschikt voor gebruik in huizen, hotels, scholen, bedrijven en andere openbare gebouwen. De VIVOBASE HOME is effectief en heeft een zendbereik van 30 meter door muren en plafonds. Door het produceren van een laagfrequent veld kunnen mensen, dieren en planten hun gezondheid, ondanks straling in hun onmiddellijke omgeving, in balans houden. Een positieve bijkomend eigenschap van de VIVOBASE HOME is dat deze door de ionisatie vitaliserend werkt. De VIVOBASE HOME is beschikbaar als stekker en kan in elk stopcontact worden gebruikt, bij voorkeur centraal in de woning. Te bestellen per email of telefoon.

Gereed voor het 5G netwerk. 

 

VIVOBASE CAR prijs 279 euro excl. btw.

De nieuwe VIVOBASE CAR is geschikt voor gebruik in de auto, bus, boot, Camper enz. De VIVOBASE CAR is effectief en heeft een zendbereik van 4 meter Door het laagfrequente veld van het VIVOBASE CAR, dat elektrisch sterker is dan de elektromagnetische stralen, worden de watermoleculen gehinderd hoog- en laagfrequente elektromagnetische straling te volgen. Een positieve bijkomend eigenschap van de VIVOBASE CAR is dat deze door ionisatie vitaliserend werkt.

Gereed voor het 5G netwerk. 

VIVOBASE CAR beschikt over een interface voor het gebruik van USB poort of in de sigaretten aansteker. De montage op het dashboard is mogelijk door een houder maar dat is niet noodzakelijk. Te bestellen per email of telefoon.

 

 

VIVO BASE AnimalVIVOBASE ANIMAL prijs 377 euro excl. btw.

De nieuwe VIVOBASE ANIMAL is geschikt voor gebruik bij dieren zoals paardenstallen, maneges, dierenparken, etc. De VIVOBASE ANIMAL heeft een zendbereik van 40 meter. De VIVOBASE ANIMAL is verkrijgbaar als een diefstalbestendig en spatwaterdicht wandgemonteerd apparaat. VIVOBASE ANIMAL beschermt de lichamen van mensen en dieren tegen elektrosmog door een natuurlijk beschermend schild te activeren. Door het laagfrequente veld van het VIVOBASE ANIMAL, dat elektrisch sterker is dan de elektromagnetische stralen, worden de watermoleculen gehinderd hoog- en laagfrequente elektromagnetische straling te volgen. Een positieve bijkomend eigenschap van de VIVOBASE ANIMAL is dat deze door ionisatie vitaliserend werkt. Uw dieren zullen het verschil merken.

Gereed voor het 5G netwerk. 

 

 

VIVOBASE Corporate, prijs op aanvraag

De VIVOBASE CORPORATE is geschikt voor: hotels, bedrijven en openbare inrichtingen zoals scholen, universiteiten enz. Het VIVOBASE CORPORATE systeem wordt op maat geleverd, en het aantal units wordt bepaald aan de hand van de afmetingen van de gebouwen waar de VIVOBASE CORPORATE moet worden geïnstalleerd. Na een geslaagde installatie verlenen wij een certificaat.

Voor nadere informatie en bestellingen kunt u ons een e-mail sturen of ons bellen.

Gereed voor het 5G netwerk.

 

Klik hier voor de volgende pagina: Wat is elektrosmog?      

 

 

Disclaimer: De VIVOBASE producten vervangen geen medische behandeling. Als er klachten of ziekten zijn gelieve uw arts te raadplegen. Geen van de VIVOBASE producten: Mobile, Home, Car, Animal en Corporate kunnen voor genezing worden ingezet. Aansprakelijkheidsvorderingen zijn uitgesloten.