nldaenfrdeites
  • 1
  • 2

Wie zijn wij

Het bedrijf is in 2010 opgezet door Margreet Kattestaart en Sebe Kruijer. Margreet doet de trainingen en Sebe de marketing en verkoop. Sinds 2015 worden de Bioscan SRT systemen door Advanced Balance Systems verkocht in de Benelux verkocht en sinds 2018 in heel Europa. Het Bioscan SWA systeem wordt door Advanced Balance Systems exclusief verkocht in de Benelux. Dat beide Bioscan systemen dezelfde naam hebben is puur toeval. Het BioScan SRT systeem komt uit Amerika en het Bioscan SWA systeem is van Duitse afkomst. Margreet is inmiddels al enkele jaren gepensioneerd en is alleen nog zijdelings betrokken bij Advanced Balance Systems. 

Laatste ontwikkelingen:

Het bedrijf Advanced Balance Systems was een vennootschap en Margreet is nu gepensioneerd en zal alleen nog haar praktijk voortzetten. Daarom is de vennootschap opgeheven en zal Sebe de activiteiten voortzetten in zijn bedrijf: Silverstar Life Balance.

Onze filosofie:

Wij vertrouwen op:

Het zelf helend vermogen van het lichaam

Dat ons lichaam weer goed kan functioneren als de stressoren worden verminderd

Dat iedereen zijn of haar ideale gewicht zou kunnen bereiken

Dat met het verminderen van Stress ook allergische reacties kunnen verdwijnen

Dat iedereen allergie vrij kan zijn

Dat iedereen in het gras moet kunnen rollen, van de geur van bloemen moet kunnen genieten, de huisdieren moet kunnen knuffelen, en gezond moet kunnen eten zonder bijwerkingen

Dat iedereen alles zou kunnen eten zonder daar last van te hebben

Dat iedereen zou kunnen ademen zonder reacties

Dat iedereen vrij van pijn kan zijn

Dat het menselijk lichaam zichzelf kan genezen zonder injecties, medicijnen of andere drugs.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren