nldaenfrdeites
  • 1
  • 2

Wie zijn wij

Het bedrijf is in 2010 opgezet door Margreet Kattestaart en Sebe Kruijer. Margreet doet de trainingen en Sebe de marketing en verkoop. Sinds 2015 worden de Bioscan SRT systemen door Advanced Balance Systems verkocht in de Benelux verkocht en sinds 2018 in heel Europa. Het Bioscan SWA systeem wordt door Advanced Balance Systems exclusief verkocht in de Benelux. Dat beide Bioscan systemen dezelfde naam hebben is puur toeval. Het BioScan SRT systeem komt uit Amerika en het Bioscan SWA systeem is van Duitse afkomst. Margreet is inmiddels al enkele jaren gepensioneerd en is alleen nog zijdelings betrokken bij Advanced Balance Systems. 

Onze missie:

Het is onze missie om mensen met chronische klachten te helpen deze te verlichten. Dat geeft ons energie. Het geeft meer voldoening om mensen leren graan te verbouwen dan ze een brood verkopen. Daarom zijn we in 2010 begonnen met de verkoop van onze bio-resonantie apparatuur en mensen er mee leren werken. Apparatuur waar we zelf ook prachtige resultaten mee behalen en dat het heeft er toe geleid dat we nu al meer dan 200 therapeuten/artsen hebben opgeleid in het werken met onze apparatuur: We willen zo veel mogelijk therapeuten laten kennismaken met deze geavanceerde apparatuur.

Onze filosofie:

Wij vertrouwen op:

Het zelf helend vermogen van het lichaam

Dat ons lichaam weer goed kan functioneren als de stressoren worden verminderd

Dat iedereen zijn of haar ideale gewicht zou kunnen bereiken

Dat met het verminderen van Stress ook allergische reacties kunnen verdwijnen

Dat iedereen allergie vrij kan zijn

Dat iedereen in het gras moet kunnen rollen, van de geur van bloemen moet kunnen genieten, de huisdieren moet kunnen knuffelen, en gezond moet kunnen eten zonder bijwerkingen

Dat iedereen alles zou kunnen eten zonder daar last van te hebben

Dat iedereen zou kunnen ademen zonder reacties

Dat iedereen vrij van pijn kan zijn

Dat het menselijk lichaam zichzelf kan genezen zonder injecties, medicijnen of andere drugs.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Sebe is Natuurgeneeskundige, gecertificeerd Pijn-Vrij therapeut, Psychotherapeut,  NLP Master, en Ballonvaarder. Hij is zijn carrière begonnen als ICT Netwerk specialist in 1977. Vanaf 1984 met zijn eigen bedrijf en hij heeft daarna nog meerdere bedrijven in diverse branches opgericht.

Sebe werkt als therapeut in zijn eigen praktijk Silverstar Life Balance en Sebe behandelt veelal mensen met chronische pijn- en ontstekings-klachten. Daarnaast doet hij bloedwaarden metingen met het BioScan SWA systeem.

Hiernaast is Sebe ook Ballon Piloot met een commercieel brevet en gaat hij elke zomer regelmatig met passagiers de lucht in. Zijn missie hierin is om zo veel mogelijk mensen te laten genieten van het unieke van je zo vrij te voelen als een vogel in de lucht.

Bewaren

Bewaren

Bewaren