nldaenfrdeites
  • 1
  • 2

Het is weer december. Tijd van reflectie, het afgelopen jaar evalueren en nadenken over de toekomst. Wilt u in uw praktijk efficiënter gaan werken met een innovatief systeem, dan kunnen we u van dienst zijn. Neem contact op voor onze eindejaar acties. En we ook nog een interessante fiscale tip.   

Fiscale TIP:

Als u een praktijk heeft met een Kamer van Koophandel inschrijving dan komt u in aanmerking voor een aantal interessante aftrekposten. En één daarvan is de KIA regeling. De kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) maakt het voor ondernemers mogelijk om hun belastbare winst met een bepaald bedrag te verlagen wanneer zij investeren in bedrijfsmiddelen en kiezen voor toepassing van deze investeringsaftrek. De overheid wil investeringen door het MKB fiscaal stimuleren, zodat zij aangemoedigd worden om door te groeien, wat gunstig is voor de economie als geheel.

En het goede nieuws is dat onze BIOSCAN-SWA en de BioScan-SRT systemen allebei in de hoogste schaal van deze KIA regeling vallen. Dat betekent dat u 28% van het geïnvesteerde bedrag als extra aftrekpost mag opvoeren bij uw belastingaangifte voor 2018. Dat is toch een leuk extraatje. Wilt u hierover meer weten, neem dan contact met ons op. 

Gezocht:

Wij zoeken nog enkele distributeurs. Uiteraard zorgen wij voor de begeleiding en kennis. En u krijgt ook de kans om door te groeien tot importeur van de systemen/apparatuur. Hebt u interesse, stuur ons een email met uw gegevens en een uitgebreide motivatie waarom u distributeur zou willen worden.

 

LogoABS

Bewaren

Bewaren

Bewaren