nldaenfrdeites
  • 1
  • 2

De zomer periode komt er aan en we willen u nog wat mee geven om over na te denken. Onze agenda voor het najaar staat op onze website onder Contact-Agenda. We hebben wederom diverse introductiedagen ingepland, evenals diverse studiedagen voor het BioScan-SRT systeem en het BIOSCAN-SWA systeem. Op de BIOSCAN-SWA studiedag (28-9) wordt de gehele materie van twee Duitse trainingsdagen behandeld. Deze Nederlandse studiedag is bedoeld voor therapeuten die werken met het BIOSCAN-SWA systeem en is echt een aanrader. Thema: Gezondheid is meetbaar.

Vermelding op onze website:

Werkt u met een BIOSCAN-SWA systeem of met een BioScan-SRT systeem, dan kunt u (gratis) bij ons op de website worden vermeld. We krijgen regelmatig vragen van cliƫnten die op zoek zijn naar een therapeut en we weten dat er ook veel op de website wordt gezocht. Het kan u dus meer klanten opleveren. Door de nieuwe privacy wetgeving hebben we echter uw toestemming daarvoor nodig. Als u ons schriftelijk (of ingescand) een brief stuurt met uw gegevens zoals uw naam, adres, woonplaats, website en telefoonnummer met uw toestemming voor het gebruik van die gegevens, dan vermelden we u graag op onze website.

VIVO BASE ANIMAL 2018 06 25

VIVO BASE apparatuur:

VIVO betekent "Levend organisme" en dat is een toepasselijke naam voor de VIVO BASE apparatuur. Deze apparatuur beschermt de mens, dier en planten voor de straling. De straling zal met het nieuwe 5G netwerk nog erger worden. Het goede nieuws is dat alle VIVO BASE apparaten al voorbereid zijn op het 5G netwerk. Onlangs is er een VIVO BASE apparaat bijgekomen, namelijk voor dieren. De VIVO BASE ANIMAL is verkrijgbaar als een diefstalbestendig, spatwaterdicht en wandgemonteerd apparaat. De VIVO BASE ANIMAL beschermt het lichaam van mens en dier tegen elektrosmog door een natuurlijk beschermend schild te activeren. Het systeem heeft een actieradius van 40 meter. De prijs van dit systeem is 377 euro excl. BTW. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Distributeurs gezocht:

We zijn op zoek naar distributeurs voor onze systemen. Voor het BioScan-SRT systeem, voor het BIOSCAN-SWA systeem en ook voor de VIVO BASE apparatuur. Er zijn diverse mogelijkheden, bijvoorbeeld door alleen te werken met de BioScan-SRT systemen, of alleen met de VIVO BASE apparatuur. U kunt al snel beginnen onder begeleiding. U werkt geheel zelfstandig en wij zorgen voor de kennisoverdracht en we helpen u op alle fronten. Ons doel is om zo nieuwe distributeurs te ontwikkelen en onze business langzaam aan anderen over te dragen. Op termijn zijn er dus goede doorgroei mogelijkheden. Voor het BioScan-SRT systeem zijn er zelfs mogelijkheden om door te groeien naar een groter (Europees) marktgebied. Heeft u interesse, stuur ons een email met uw gegevens en een uitgebreide motivatie waarom u een goede distributeur zou kunnen worden.

BIOSCAN SWA occasion:

We kunnen op dit moment een BIOSCAN-SWA occasion systeem aanbieden. Dit systeem is ongeveer 18 maand gebruikt, maar ziet er uit als nieuw. We geven hier nog een jaar garantie op. Er is best veel belangstelling voor een BIOSCAN-SWA occasion systeem, dus als u belangstelling heeft, wees er snel bij. Dan kunt u in het najaar ook de BIOSCAN-SWA studiedag volgen.

LogoABS

Bewaren

Bewaren

Bewaren