nldaenfrdeites
 • 1
 • 2

Bloggen

Tips voor het immuun systeem

Allereerst willen we iedereen een warm hart onder de riem steken. De situatie treft ons allemaal, en kleine ondernemers nog een graadje meer. Ook bij ons ligt het bedrijf en de praktijk stil, maar we willen niet gaan doemdenken. Positief blijven levert meer energie op en die energie helpt het immuunsysteem weer.

Er wordt al genoeg geschreven over de maatregelen en tijdelijke regels en protocol. Daarom willen we een paar eenvoudige tips geven hoe je deze periode goed door kunt komen en wilt u meer weten of heeft u meer informatie nodig over een tip, neem even contact op en we helpen u graag.

Op dit moment is het ondersteunen van u eigen immuunsysteem ondersteunen erg belangrijk. De situatie, de lock-down, het isolement, de nieuws berichten, de talkshows, depressie ligt om de hoek, het is nogal wat aan input en ook een situatie die buiten onze controle ligt. Dat heeft een impact op ons, fysiek en mentaal. Hoe gaan we daar mee om? De vier B's van emoties komen hier allemaal aan bod: Boos, Bedroeft, Bang en ook Blij.

Blij? Ja er zijn ook positieve dingen: Bijvoorbeeld zien we nu geen mensen met honden lopen, maar mensen met kinderen. Veel gezinnen hebben ineens quality-time met de kinderen en we krijgen ineens iets heel kostbaars, namelijk TIJD.

Ondersteunende Vitaminen:

Overal en door velen wordt Vitamine C aanbevolen. Dat klopt, maar is te kort door de bocht. Hoeveel? Welke merk? welke soort? En alleen maar vitamine C? En hoe zit het met de leeftijd?

Een algemeen advies van ons:

Een goede Multi-Vitamine en dagelijks biologisch groente en fruit is normaal gesproken voldoende voor de onderhoudsfunctie van vitaminen. Maar we hebben nu andere tijden, er is meer stress en er zijn meer risico's voor griep of welk virus dan ook. Dan is er een therapeutische hoeveelheid nodig en dan het liefst een kwaliteitsmerk zoals Vitakruid, AOV, Vitals, Mattison, Biotics, etc.

Om te weten: Vitamine C is wateroplosbaar en wordt niet opgeslagen in je lichaam. Als je er meer van binnen krijgt dan je lichaam nodig heeft, wordt het via de urine uitgescheiden. Zijn er bijwerkingen: Inname van meer dan 2000 mg vitamine C per dag kan maag- en darmklachten geven, zoals diarree en misselijkheid.

Hoeveel is een therapeutische hoeveelheid? Om te beginnen blijven doorgaan met de dagelijkse Multi-Vitamine, de groenten en fruit. En dan aanvullen met extra vitamine C, begin met de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid die op het potje staat en voer dat langzaam op. Elke dag een capsule meer en als maximum kun je 4x de dagelijks aanbevolen hoeveelheid, of totdat je er last van krijg, bijvoorbeeld diarree. Een aanbeveling is de gebufferde Vitamine C van Vitakruid, die bevat namelijk een aantal andere supplementen, zoals Magnesium, die het lichaam nodig heeft om de vitamine C goed op te nemen.

 

Is er naast Vitamine C nog meer nodig: Jazeker, het immuunsysteem heeft - net als alle andere weefsels en functies in je lijf - voedingsstoffen nodig om te kunnen functioneren. En dat zijn de aminozuren. Aminozuren vind je in eiwitbronnen als vlees, vis en noten, of in makkelijk opneembare vorm in collageen.

Verder is in deze tijd van het jaar een aanvulling van Vitamine D erg belangrijk, en het mineraal Magnesium en Zink. Ons advies is om de vitamine D-waarde te laten testen en te zorgen dat die voldoende is. Ons Bioscan SWA systeem kan hierbij heel waardevol zijn, ook voor dieren.

En verder: Voldoende water drinken: Het lichaam heeft gewoon water nodig om goed te functioneren. In een gehydrateerd lichaam kan het lymfevocht beter stromen, en aangezien zich daar veel immuuncellen bevinden, is dat best gunstig.

Tot slot: Een fikse wandeling, goed voor lijf en leden. Het lichaam bouwt conditie op en verminderd de stress. Als de zon schijnt krijgt je ook nog extra vitaminen binnen.

Andere Nieuwsbrieven:

Er zijn ook een aantal goede nieuwsbrieven die (volgens ons) goede adviezen geven. We zijn onafhankelijk en we noemen hier alleen een paar namen van gratis nieuwsbrieven:

 • WDTTY - What Doctors Don't tell YOU - Met editor Lynne McTaggart
 • Dr. Lenkei Gezondheidscultuur ook wel bekend als Free Choice Benelux
 • Talent First - Embrace Life through work
 • Heel Bewust - Krachtige Natuurgeneeskundige oplossingen
 • Joost van der Leij - The Institute of Unconventional Wisdom
 • GreenMEDinfo  - Regenerate yourself en The Science of Natural Healing
 • Voedingsgeneeskunde - Platform voor gezondheidsprofessionals

Voor de ZZP-ers en de ondernemers:

Vooral voor kleine ondernemers komen de eerste klappen van de coronacrisis hard aan. Clienten komen niet meer, facturen worden laat betaald, en deuren worden gesloten maar de rekeningen komen wel.

De overheid ziet de grote financiële gevolgen voor deze ondernemers en komt met een steunpakket van tientallen miljarden. Het is nu mogelijk om een quickscan te doen om inzicht te krijgen welke maatregelen van het Corona NoodFonds Steunpakket van de overheid voor jou van toepassing zijn.

Onderdeel van de maatregelen is ook de zgn. TOZO regeling, Tijdelijke Ondersteuning voor Zelfstandige Ondernemers. En een deel van de TOZO regeling is een ondersteuning voor 3 maand in de vorm van een gift, maximaal 1500 euro per maand. En ook hiervoor kun je een scan doen om te kijken of je in aanmerking komt. Aanvragen doe je bij je eigen gemeente.  

Interessante nieuwsbrieven voor ondernemers:

 • MijnZZP Diensten - Alles van A tot ZZP
 • Nieuwsbrief ZZP nederlend - Voor ondernemende vakmensen
 • Energy Times Newsletter - (Engels).
 • Follow The Money

Voor meer informatie:

LogoABS

Bewaren

Bewaren

Bewaren

December Belastingtip

Het is weer december. Tijd van reflectie, het afgelopen jaar evalueren en nadenken over de toekomst. Wilt u in uw praktijk efficiënter gaan werken met een innovatief systeem, dan kunnen we u van dienst zijn. Neem contact op voor onze eindejaar acties. En we ook nog een interessante fiscale tip.   

Fiscale TIP:

Als u een praktijk heeft met een Kamer van Koophandel inschrijving dan komt u in aanmerking voor een aantal interessante aftrekposten. En één daarvan is de KIA regeling. De kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) maakt het voor ondernemers mogelijk om hun belastbare winst met een bepaald bedrag te verlagen wanneer zij investeren in bedrijfsmiddelen en kiezen voor toepassing van deze investeringsaftrek. De overheid wil investeringen door het MKB fiscaal stimuleren, zodat zij aangemoedigd worden om door te groeien, wat gunstig is voor de economie als geheel.

En het goede nieuws is dat onze BIOSCAN-SWA en de BioScan-SRT systemen allebei in de hoogste schaal van deze KIA regeling vallen. Dat betekent dat u 28% van het geïnvesteerde bedrag als extra aftrekpost mag opvoeren bij uw belastingaangifte voor 2018. Dat is toch een leuk extraatje. Wilt u hierover meer weten, neem dan contact met ons op. 

Gezocht:

Wij zoeken nog enkele distributeurs. Uiteraard zorgen wij voor de begeleiding en kennis. En u krijgt ook de kans om door te groeien tot importeur van de systemen/apparatuur. Hebt u interesse, stuur ons een email met uw gegevens en een uitgebreide motivatie waarom u distributeur zou willen worden.

 

LogoABS

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Nieuwe distributeur en onze Physiokey systemen

We willen u graag laten kennismaken met de Physiokey systemen: 

Zou u zelf ook willen werken met een Physiokey systeem?

Sebe werkt al lang met het systeem en heeft daar goede ervaringen mee. Het geeft een enorme voldoening als cliënten na een paar behandelingen zonder pijn de praktijk uitlopen. Dat is de belangrijkste reden waarom Sebe dit systeem van harte kan aanbevelen aan therapeuten. De Physiokey is de nieuwste ontwikkeling van het Scenar systeem. De Physiokey is een medisch instrument en is een biofeedback systeem voor behandeling van acute en chronische pijn, en ontstekingen. 

 • Een Physiokey behandeling geeft blijvende vermindering van pijn(en)
 • Chronische klachten worden succesvol aangepakt
 • Bevorderd herstel bij blessures, acuut EN chronisch
 • Versterkt het zenuwstelsel
 • Verbeterd het circulatiesysteem
 • Versterkt de orgaanfuncties, de spijsvertering, de ademhalingswegen, en het hormoonstelsel
 • Etc.

Ook geschikt voor uw praktijk? Wilt u meer weten over de Physiokey?  Neem dan contact met ons op.  

Nieuwe Distributeurs:

Wij hebben nieuwe distributeurs gevonden voor onze VIVOBASE apparatuur. Wij stellen aan u voor: Gary & Chris van Living Earth.

Zij zijn experts op het gebied van elektrosmog en straling. Binnen Living Earth werken zij met de benaming electro Vitality (eVit) voor zowel de mens als zijn woon/werk/school omgeving. Lees daar alles over op hun site Living Earth Woonbiologie. 

VIVOBASE gaat onderdeel uitmaken van hun totaalconcept om in balans te blijven in een 24/7 technologische maatschappij.

Wil je meer weten over wat zij zoal doen? Of wil je gebruik maken van hun introductie aanbod? Bel of mail hun met je vragen…

Gezocht:

Wij zoeken nog meer distributeurs. Er zijn verschillende mogelijkheden, voor het BioScan-SRT systeem of voor het BIOSCAN-SWA systeem. Uiteraard zorgen wij voor de begeleiding en kennis. En u krijgt de kans om door te groeien tot importeur van de systemen/apparatuur. Hebt u interesse, stuur ons een email met uw gegevens en een uitgebreide motivatie waarom u distributeur zou willen worden.

LogoABS

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Privacy wetgeving en prijsverhogingen

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. De AVG is ook wel bekend onder de Engelse naam: General Data Protection Regulation (GDPR). Net als vele andere bedrijven verwerken wij persoonsgegevens. Om aan de nieuwe wetgeving te voldoen hebben wij enkele maatregelen getroffen. Met deze nieuwsbrief willen we u daarover informeren. 

Technische beveiliging:
De registratie van persoonsgegevens vindt plaats binnen een extern beveiligde server.We hebben een verwerkingsovereenkomst met de organisatie voor onze nieuwsbrieven systeem.

Organisatorische beveiliging:
Alle medewerkers van Advanced Balance Systems hebben een geheimhoudingsverklaring ondertekend. Om onbedoelde toegang tot de werkplekken onmogelijk te maken, wordt er gebruik gemaakt van het vergrendelen van de computer wanneer de werkplek wordt verlaten.

Verwerkingsregister:
We hebben een verwerkingsregister opgesteld waar alle verwerkingen benoemd worden, inclusief het doel van de verwerking. Op deze manier is volledig in kaart gebracht welke persoonsgegevens allemaal verwerkt worden.

Aangepaste Privacyverklaring:
De bestaande Privacyverklaring van Advanced Balance Systems is herschreven om te voldoen aan de nieuwe wetgeving. Deze nieuwe Privacyverklaring is online te vinden via:
http://www.advanced-balance-systems.nl/index.php/contact-us/privacy-protocol

Rechten van betrokkenen:
De betrokkene waarvan Advanced Balance Systems persoonsgegevens verwerkt, heeft recht op inzage, correctie, verwijdering en dataportabiliteit. Verzoek hiervoor kan schriftelijk worden ingediend.

Kortom: Advanced Balance Systems vindt het van groot belang dat er op een zorgvuldige wijze wordt omgegaan met persoonsgegevens, zowel van onze klanten als van ons eigen personeel!

De eerste studiedag voor het BioScan-SWA systeem:

De eerste studiedag was een succes en zal in het najaar worden herhaald op 28 september. Deze Nederlandse studiedag is bedoeld voor therapeuten die werken met het BioScan-SWA systeem. Met als thema: Gezondheid is meetbaar.

U kunt dit systeem bij ons bestellen en er direct mee aan het werk in uw praktijk. En in september kunt u dan de studiedag meedoen voor meer diepgaande kennis van de gemeten bloedwaarden en gemeten waarden van de organen. Neem contact op voor meer informatie. 

 

Prijsverhogingen BioScan-SRT systeem:

We hebben bericht gekregen dat er binnenkort een flinke prijsverhoging aan gaat komen van IHT, de leverancier/producent van het BioScan-SRT systeem. Dit betekent zelfs met de lage dollarkoers een grotere investering. Mocht u overwegen tot de aanschaf van dit innovatieve systeem, dan kunt U op dit moment het systeem bij ons nog voor de huidige prijs bestellen.

Bioscan SRT logoBioScan-SRT= Stress Reduction Therapy.

De allernieuwste volautomatische EAV (Elektro Acupunctuur volgens Dr. Voll) CE Medical Class 2A, en FDA goedgekeurd.

 

Bioscan SWA Header

Het BIOSCAN-SWA (Scalar Wave Analyzer) systeem waarmee u in een paar minuten 250 waarden in 32 gebieden van het lichaam kunt meten. U kunt ook de website van de leverancier bekijken: Rilling-group.com. Zie verder op onze website voor meer informatie of vraag het ons.

De najaars studiedag voor het BioScan-SWA systeem:

De eerste studiedag was een succes en zal in het najaar worden herhaald op 28 september. Deze Nederlandse studiedag is bedoeld voor therapeuten die werken met het BioScan-SWA systeem. Met als thema: Gezondheid is meetbaar.

U kunt dit systeem bij ons bestellen en er direct mee aan het werk in uw praktijk. En in september kunt u dan de studiedag meedoen voor meer diepgaande kennis van de gemeten bloedwaarden en gemeten waarden van de organen. Neem contact op voor meer informatie. 

Kijk op onze website onder: Contact - Agenda voor meer informatie.

LogoABS

Bewaren

Bewaren

Bewaren