nldaenfrdeites
  • 1
  • 2

Bloggen

December Belastingtip

Het is weer december. Tijd van reflectie, het afgelopen jaar evalueren en nadenken over de toekomst. Wilt u in uw praktijk efficiënter gaan werken met een innovatief systeem, dan kunnen we u van dienst zijn. Neem contact op voor onze eindejaar acties. En we ook nog een interessante fiscale tip.   

Fiscale TIP:

Als u een praktijk heeft met een Kamer van Koophandel inschrijving dan komt u in aanmerking voor een aantal interessante aftrekposten. En één daarvan is de KIA regeling. De kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) maakt het voor ondernemers mogelijk om hun belastbare winst met een bepaald bedrag te verlagen wanneer zij investeren in bedrijfsmiddelen en kiezen voor toepassing van deze investeringsaftrek. De overheid wil investeringen door het MKB fiscaal stimuleren, zodat zij aangemoedigd worden om door te groeien, wat gunstig is voor de economie als geheel.

En het goede nieuws is dat onze BIOSCAN-SWA en de BioScan-SRT systemen allebei in de hoogste schaal van deze KIA regeling vallen. Dat betekent dat u 28% van het geïnvesteerde bedrag als extra aftrekpost mag opvoeren bij uw belastingaangifte voor 2018. Dat is toch een leuk extraatje. Wilt u hierover meer weten, neem dan contact met ons op. 

Gezocht:

Wij zoeken nog enkele distributeurs. Uiteraard zorgen wij voor de begeleiding en kennis. En u krijgt ook de kans om door te groeien tot importeur van de systemen/apparatuur. Hebt u interesse, stuur ons een email met uw gegevens en een uitgebreide motivatie waarom u distributeur zou willen worden.

 

LogoABS

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Nieuwe distributeur en onze Physiokey systemen

We willen u graag laten kennismaken met de Physiokey systemen: 

Zou u zelf ook willen werken met een Physiokey systeem?

Sebe werkt al lang met het systeem en heeft daar goede ervaringen mee. Het geeft een enorme voldoening als cliënten na een paar behandelingen zonder pijn de praktijk uitlopen. Dat is de belangrijkste reden waarom Sebe dit systeem van harte kan aanbevelen aan therapeuten. De Physiokey is de nieuwste ontwikkeling van het Scenar systeem. De Physiokey is een medisch instrument en is een biofeedback systeem voor behandeling van acute en chronische pijn, en ontstekingen. 

  • Een Physiokey behandeling geeft blijvende vermindering van pijn(en)
  • Chronische klachten worden succesvol aangepakt
  • Bevorderd herstel bij blessures, acuut EN chronisch
  • Versterkt het zenuwstelsel
  • Verbeterd het circulatiesysteem
  • Versterkt de orgaanfuncties, de spijsvertering, de ademhalingswegen, en het hormoonstelsel
  • Etc.

Ook geschikt voor uw praktijk? Wilt u meer weten over de Physiokey?  Neem dan contact met ons op.  

Nieuwe Distributeurs:

Wij hebben nieuwe distributeurs gevonden voor onze VIVOBASE apparatuur. Wij stellen aan u voor: Gary & Chris van Living Earth.

Zij zijn experts op het gebied van elektrosmog en straling. Binnen Living Earth werken zij met de benaming electro Vitality (eVit) voor zowel de mens als zijn woon/werk/school omgeving. Lees daar alles over op hun site Living Earth Woonbiologie. 

VIVOBASE gaat onderdeel uitmaken van hun totaalconcept om in balans te blijven in een 24/7 technologische maatschappij.

Wil je meer weten over wat zij zoal doen? Of wil je gebruik maken van hun introductie aanbod? Bel of mail hun met je vragen…

Gezocht:

Wij zoeken nog meer distributeurs. Er zijn verschillende mogelijkheden, bijvoorbeeld voor al onze producten en systemen, maar het kan ook voor één enkel systeem, zoals het BioScan-SRT systeem, het BIOSCAN-SWA systeem, of bijvoorbeeld alleen met de VIVOBASE apparatuur. Uiteraard zorgen wij voor de begeleiding en kennis. En u krijgt de kans om door te groeien tot importeur van de systemen/apparatuur. Hebt u interesse, stuur ons een email met uw gegevens en een uitgebreide motivatie waarom u distributeur zou willen worden.

LogoABS

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Distributeurs gezocht en Nieuwe VIVO apparatuur

De zomer periode komt er aan en we willen u nog wat mee geven om over na te denken. Onze agenda voor het najaar staat op onze website onder Contact-Agenda. We hebben wederom diverse introductiedagen ingepland, evenals diverse studiedagen voor het BioScan-SRT systeem en het BIOSCAN-SWA systeem. Op de BIOSCAN-SWA studiedag (28-9) wordt de gehele materie van twee Duitse trainingsdagen behandeld. Deze Nederlandse studiedag is bedoeld voor therapeuten die werken met het BIOSCAN-SWA systeem en is echt een aanrader. Thema: Gezondheid is meetbaar.

Vermelding op onze website:

Werkt u met een BIOSCAN-SWA systeem of met een BioScan-SRT systeem, dan kunt u (gratis) bij ons op de website worden vermeld. We krijgen regelmatig vragen van cliënten die op zoek zijn naar een therapeut en we weten dat er ook veel op de website wordt gezocht. Het kan u dus meer klanten opleveren. Door de nieuwe privacy wetgeving hebben we echter uw toestemming daarvoor nodig. Als u ons schriftelijk (of ingescand) een brief stuurt met uw gegevens zoals uw naam, adres, woonplaats, website en telefoonnummer met uw toestemming voor het gebruik van die gegevens, dan vermelden we u graag op onze website.

VIVO BASE ANIMAL 2018 06 25

VIVO BASE apparatuur:

VIVO betekent "Levend organisme" en dat is een toepasselijke naam voor de VIVO BASE apparatuur. Deze apparatuur beschermt de mens, dier en planten voor de straling. De straling zal met het nieuwe 5G netwerk nog erger worden. Het goede nieuws is dat alle VIVO BASE apparaten al voorbereid zijn op het 5G netwerk. Onlangs is er een VIVO BASE apparaat bijgekomen, namelijk voor dieren. De VIVO BASE ANIMAL is verkrijgbaar als een diefstalbestendig, spatwaterdicht en wandgemonteerd apparaat. De VIVO BASE ANIMAL beschermt het lichaam van mens en dier tegen elektrosmog door een natuurlijk beschermend schild te activeren. Het systeem heeft een actieradius van 40 meter. De prijs van dit systeem is 377 euro excl. BTW. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Distributeurs gezocht:

We zijn op zoek naar distributeurs voor onze systemen. Voor het BioScan-SRT systeem, voor het BIOSCAN-SWA systeem en ook voor de VIVO BASE apparatuur. Er zijn diverse mogelijkheden, bijvoorbeeld door alleen te werken met de BioScan-SRT systemen, of alleen met de VIVO BASE apparatuur. U kunt al snel beginnen onder begeleiding. U werkt geheel zelfstandig en wij zorgen voor de kennisoverdracht en we helpen u op alle fronten. Ons doel is om zo nieuwe distributeurs te ontwikkelen en onze business langzaam aan anderen over te dragen. Op termijn zijn er dus goede doorgroei mogelijkheden. Voor het BioScan-SRT systeem zijn er zelfs mogelijkheden om door te groeien naar een groter (Europees) marktgebied. Heeft u interesse, stuur ons een email met uw gegevens en een uitgebreide motivatie waarom u een goede distributeur zou kunnen worden.

BIOSCAN SWA occasion:

We kunnen op dit moment een BIOSCAN-SWA occasion systeem aanbieden. Dit systeem is ongeveer 18 maand gebruikt, maar ziet er uit als nieuw. We geven hier nog een jaar garantie op. Er is best veel belangstelling voor een BIOSCAN-SWA occasion systeem, dus als u belangstelling heeft, wees er snel bij. Dan kunt u in het najaar ook de BIOSCAN-SWA studiedag volgen.

LogoABS

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Privacy wetgeving en prijsverhogingen

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. De AVG is ook wel bekend onder de Engelse naam: General Data Protection Regulation (GDPR). Net als vele andere bedrijven verwerken wij persoonsgegevens. Om aan de nieuwe wetgeving te voldoen hebben wij enkele maatregelen getroffen. Met deze nieuwsbrief willen we u daarover informeren. 

Technische beveiliging:
De registratie van persoonsgegevens vindt plaats binnen een extern beveiligde server.We hebben een verwerkingsovereenkomst met de organisatie voor onze nieuwsbrieven systeem.

Organisatorische beveiliging:
Alle medewerkers van Advanced Balance Systems hebben een geheimhoudingsverklaring ondertekend. Om onbedoelde toegang tot de werkplekken onmogelijk te maken, wordt er gebruik gemaakt van het vergrendelen van de computer wanneer de werkplek wordt verlaten.

Verwerkingsregister:
We hebben een verwerkingsregister opgesteld waar alle verwerkingen benoemd worden, inclusief het doel van de verwerking. Op deze manier is volledig in kaart gebracht welke persoonsgegevens allemaal verwerkt worden.

Aangepaste Privacyverklaring:
De bestaande Privacyverklaring van Advanced Balance Systems is herschreven om te voldoen aan de nieuwe wetgeving. Deze nieuwe Privacyverklaring is online te vinden via:
http://www.advanced-balance-systems.nl/index.php/contact-us/privacy-protocol

Rechten van betrokkenen:
De betrokkene waarvan Advanced Balance Systems persoonsgegevens verwerkt, heeft recht op inzage, correctie, verwijdering en dataportabiliteit. Verzoek hiervoor kan schriftelijk worden ingediend.

Kortom: Advanced Balance Systems vindt het van groot belang dat er op een zorgvuldige wijze wordt omgegaan met persoonsgegevens, zowel van onze klanten als van ons eigen personeel!

De eerste studiedag voor het BioScan-SWA systeem:

De eerste studiedag was een succes en zal in het najaar worden herhaald op 28 september. Deze Nederlandse studiedag is bedoeld voor therapeuten die werken met het BioScan-SWA systeem. Met als thema: Gezondheid is meetbaar.

U kunt dit systeem bij ons bestellen en er direct mee aan het werk in uw praktijk. En in september kunt u dan de studiedag meedoen voor meer diepgaande kennis van de gemeten bloedwaarden en gemeten waarden van de organen. Neem contact op voor meer informatie. 

 

Prijsverhogingen BioScan-SRT systeem:

We hebben bericht gekregen dat er binnenkort een flinke prijsverhoging aan gaat komen van IHT, de leverancier/producent van het BioScan-SRT systeem. Dit betekent zelfs met de lage dollarkoers een grotere investering. Mocht u overwegen tot de aanschaf van dit innovatieve systeem, dan kunt U op dit moment het systeem bij ons nog voor de huidige prijs bestellen.

Bioscan SRT logoBioScan-SRT= Stress Reduction Therapy.

De allernieuwste volautomatische EAV (Elektro Acupunctuur volgens Dr. Voll) CE Medical Class 2A, en FDA goedgekeurd.

 

Bioscan SWA Header

Het BIOSCAN-SWA (Scalar Wave Analyzer) systeem waarmee u in een paar minuten 250 waarden in 32 gebieden van het lichaam kunt meten. U kunt ook de website van de leverancier bekijken: Rilling-group.com. Zie verder op onze website voor meer informatie of vraag het ons.

De najaars studiedag voor het BioScan-SWA systeem:

De eerste studiedag was een succes en zal in het najaar worden herhaald op 28 september. Deze Nederlandse studiedag is bedoeld voor therapeuten die werken met het BioScan-SWA systeem. Met als thema: Gezondheid is meetbaar.

U kunt dit systeem bij ons bestellen en er direct mee aan het werk in uw praktijk. En in september kunt u dan de studiedag meedoen voor meer diepgaande kennis van de gemeten bloedwaarden en gemeten waarden van de organen. Neem contact op voor meer informatie. 

Kijk op onze website onder: Contact - Agenda voor meer informatie.

LogoABS

Bewaren

Bewaren

Bewaren