nldaenfrdeites
  • 1
  • 2

Het BIOSCAN-SWA systeem (Scalar Wave Analyzer) is een apparaat waarmee u door middel van het vasthouden van een staaf een energetische meting kunt doen van het hele lichaam. Het levert zo veel meer informatie op, dan alleen een Anamnese en het maakt het zoeken naar de oorzaak van de klacht(en) zo veel gemakkelijker dat we dit systeem daarom van harte aanbevelen aan elke natuurgeneeskundige en arts.

U krijgt informatie over het cardiovasculaire systeem, het skelet, het functioneren van organen, cholesterol, hemotoxine, vitaminen, mineralen, sporenelementen, zware metalen, allergieën, etc. De BIOSCAN-SWA is een hightech meetinstrument ontwikkeld door Instituut Dr. Rilling. Innovatieve techniek om het magnetisch veld van de menselijke cellen te kunnen meten en software om de wetenschappelijke analyse te verzamelen. De metingen zijn reproduceerbaar.

Het systeem wordt geleverd met Nederlandse software, vertaald door een Medisch gecertificeerd vertaal bureau.

Het testresultaat van de Bioscan SWA is ongeveer vergelijkbaar met laboratorium diagnostiek, maar dan veel sneller en veel uitgebreider. De resultaten worden in getallen en ook zeer overzichtelijk grafisch getoond en afgedrukt. Klik op het plaatje voor een video met meer toelichting (in het Engels).Nieuwe client

Hoe werkt de BIOSCAN-SWA?

Het BIOSCAN-SWA systeem maakt het mogelijk door middel van spectrale analyse dat bloed niet meer hoeft te worden afgenomen om het te meten. Deze niet-invasieve methode maakt gebruik van de elektromagnetische golfsignalen die het menselijk lichaam afgeeft, en gebruikt ze voor analysedoeleinden. De frequentie en energie van het magnetische veld van het lichaam worden gemeten met een sensor. Middels een resonantievergelijking worden afwijkingen van de standaardwaarden bepaald.

Zo kunnen de tekorten of overschotten al (energetisch) worden opgespoord voordat deze in het bloed verschijnen. Een verandering in de lichaamswaarden is altijd veel eerder zichtbaar in het energieveld van een persoon dan in het bloed. De waarden kunnen daarom niet met zuiver bloed en de eenheden daarvan worden vergeleken. Gele gebieden laten vooral een trend in het energieveld zien, rode gebieden zitten al op het fysieke niveau. Klik op het plaatje voor een video met meer toelichting (in het Engels).

Cardio

Na een paar minuten geeft de software uitvoerige uitslagen met gedetailleerde informatie over meer dan 250 afzonderlijke waarden van 32 gebieden in het lichaam. Alle rapporten kunt u uiteraard afdrukken en ook als PDF bestand opslaan. Zo krijgt u in uw praktijk een follow-up, waarvoor anders regelmatige bloedafname en zendingen naar het laboratorium nodig zouden zijn.

BIOSCAN-SWA: Gezondheid is Meetbaar

 

Hardware en Software:

Het BIOSCAN-SWA systeem bestaat uit: Een BIOSCAN-SWA console, een hand sensor, een USB kabel, een sleutel (dongel), een CD met de installatie software en een Nederlands handboek.

Garantie:

Advanced Balance Systems verleent namens de leverancier twee jaar garantie op de hardware.

Helpdesk en support:

In het zeldzame geval dat er een technische storing mocht zijn, dan geeft Advanced Balance Systems 24/7 service. De meeste storingen betreffen de virusscanners en zijn gemakkelijk via telefonische support of per email support te verhelpen.

Trainingen:

Na het installeren en het doornemen van het Nederlandse handboek is het een kwestie van een kwartiertje om te leren werken met het BIOSCAN-SWA systeem. Het gebruik is eenduidig en eenvoudig en het handboek is in het Nederlands en helpt u daarbij. En voor iemand met een Medische Basis Kennis (of die bekend is met bloedwaarden en laboratoriumrapporten) is verdere training eigenlijk niet nodig.

Voor verdere support en ondersteuning is er ook nog een besloten Facebook groep met honderden therapeuten uit heel Europa. Ook de leverancier (Dr. Rilling Group in Duitsland) is daar lid van.

De website van de leverancier: Rilling-group.com.  

Laatste ontwikkelingen:

Het bedrijf Advanced Balance Systems was een vennootschap en Margreet is nu gepensioneerd en zal alleen nog haar praktijk voortzetten. Daarom is de vennootschap opgeheven en zal Sebe de activiteiten voortzetten in zijn bedrijf: Silverstar Life Balance.

 

 

Disclaimer: Wetenschap en geneeskunde ontkennen het bestaan van informatievelden voor medische en andere zaken, evenals de BioScan SRT en de Bioscan SWA met hun toepassing als gevolg van het gebrek aan wetenschappelijk bewijs in de zin van de conventionele geneeskunde. Alle cijfers zijn gebaseerd op ervaringen van de genezende programma’s. Bovendien, wij wijzen er uitdrukkelijk op dat het gebruik van alle producten zoals het BioScan SRT systeem, het Bioscan SWA systeem, de VIVO systemen geen belofte doen van genezing. Alle aansprakelijkheid wordt volledig uitgesloten. Voor de duidelijkheid; niet het BioScan SRT of het Bioscan SWA  systeem biedt diagnostiek of therapie, maar de arts en/of therapeut. Het BioScan SRT en ook het Bioscan SWA systeem is slechts een hulpmiddel. Beslissen welke verdere maatregelen moeten worden genomen wordt altijd gedaan door de therapeut / arts die ook verschillende andere manieren en methoden gebruikt.

Advanced Balance Systems sluit iedere aansprakelijk uit voor eventuele onjuistheden en onvolledigheden betreffende de informatie op deze website. 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren