nldaenfrdeites
 • 1

 Bioscan SRT

De nieuwste generatie originele,

volautomatische Elektro Acupunctuur

volgens Dr. Voll (producent: IHT, USA)

art4 drvoll 

 Een Bodycheck/Gezondheidsonderzoek  van 100 gebieden/stressoren in 6 minuten

Snelle causale diagnostiek, meten en behandelen

Eenvoudig in gebruik en snel te leren

Nederlandse en Engelse Software

Voeding, allergenen, intoleranties, pathogenen enz.

Open systeem aan te passen aan eigen werkwijze

 

   BioScan Stress Reduction Therapy introductiefilm

Wat is de BioScan SRT

De BioScan SRT is de nieuwste generatie originele, volautomatische EAV systeem. EAV = Elektro Acupunctuur volgens Dr. Voll. De database bevat meer dan 140.000 substanties. De BioScan SRT gebruikt effectieve, door FDA goedgekeurde galvanische huid reacties ter identificatie van stoffen die het lichaam stress geven (stressoren).

Waarom bieden we dit systeem aan? Margreet werkt al meer dan 14 jaar met bio-resonantie systemen, ze is ooit begonnen met een verre voorloper van dit systeem, en nu werkt ze al weer enkele jaren met het BioScan SRT systeem. Haar ervaring is dat ze met dit professionele systeem zeer nauwkeurig kan werken en dat ze hiermee de meeste cliënten in 4 tot 6 bezoeken in balans krijgt. Zulke uitstekende resultaten en zulke goede ervaringen maken dat haar praktijk overvol zit en dat de cliënten uit het hele land naar haar toekomen. Het zoeken naar de oorzaak van de klacht(en) is met dit systeem zo gemakkelijker geworden dat we dit systeem van harte aanbevelen aan elke natuurgeneeskundige en/of arts. De goede resultaten is eigenlijk de belangrijkste reden dat we 100% achter dit systeem staan. 

Het BioScan SRT systeem is gepatenteerd en goedgekeurd door de FDA.

De stressoren kunnen zijn: • Emotioneel • Chemisch • Omgeving • Biologisch • enz. en worden door kleurcodering in een overzichtelijk rapport als acute of chronische problemen aangegeven. Deze werkwijze berust op een combinatie van holistische vakgebieden, zoals Biofeedback, Acupunctuur en Homeopathie. EAV baseert zich op de uitgangspunten van de Bio-elektrische (Frequentie-) Geneeskunde die stelt dat, alle substanties, al dan niet levend, een unieke en meetbare energetische frequentie bezitten. Klik op het plaatje voor een video met meer informatie (in het Engels).


Het BioScan SRT 100 gebieden Bodyscan/ Gezondheidsonderzoek

Dit onderzoek duurt 6 minuten en geeft een volledig rapport in kleur (en numeriek) met bevindingen die aangeven welke zaken (stressoren) buiten het normale bereik liggen en invloed hebben op de gezondheid. Na het meten van de 100 groepen worden, groep voor groep, de diepere oorzaken van deze stressoren opgespoord en behandeld.

De behandeling wordt vervolgd door: het opsporen van de Bio-feedback stress factoren, detox, drainage, SRT Antigenen groep, SRT Sensitivity groep enz.

De items die uit balans zijn kunnen vervolgens behandeld worden door de frequenties direct naar de cliënt over te brengen via de Focus en te activeren met een laserpen. De frequenties worden ook door middel van het imprinten van een flesje met vloeistof voor thuis gebruik gemaakt.

 

De werking van de BioScan SRT

Het BioScan SRT systeem behandelt geen ziekten of verstoringen, maar pakt onevenwichtigheden en gevoeligheden in het lichaam aan. Het is als het aanzetten van een schakelaar in het lichaam… om een of andere reden heeft het lichaam een negatieve associatie gecreëerd met bepaalde zaken, die we stressoren noemen. Door de behandeling met de BioScan SRT kan deze associatie veranderen, zodat er geen symptomen meer worden ervaren. Veel therapeuten die de BioScan SRT bij hun cliënten gebruiken, zien vanaf de eerste behandeling al verbetering.

 • Accurate en objectieve resultaten - in minder dan 10 minuten!
 • Het BioScan SRT systeem is gepatenteerd en goedgekeurd door de FDA
 • Kort behandel traject van 4 behandelingen in een maand
 • Het meten o.a. van vitaminen, mineralen en voeding
 • De testresultaten worden weergegeven in een overzichtelijk rapport
 • Rapporten eenvoudig afdrukken of per e-mail versturen
 • Interpretatie van het programma is eenvoudig
 • Geen bias van de therapeut door volautomatische metingen
 • Geen straling voor therapeut door gebruik van de Focus
 • Imprinten van balancerende frequenties in vloeistof of kristal
 • Imprinten in speciaal afgeschermde beker
 • Behandeling wordt ondersteund door een infrarood laserbehandeling
 • Database aanpassen d.m.v. inscannen van eigen producten
 • De software in het Nederlands, vertaald door een Medisch vertaal bureau
 • Nederlands Handboek, 34 training video’s, internationale intervisie Gathering Group op internet en besloten Facebook groep
 • Alle software updates zijn inbegrepen

Het BioScan SRT systeem wordt geleverd met:

De hardware van het BioScan SRT systeem bestaat de BioScan SRT console, de voeding, een USB kabel, twee alligator clips (vinger elektroden), 100 EKC elektrode strips, de BioConnect, de Focus, een testbeker en een laserpen.

Software:
De BioScan SRT software op CD, 1 jaar gebruikers licentie, de BioScan SRT database, de Virtual Library, de Virtual Library Editor, en een uitgebreid Nederlandse handboek.

Garantie en Ondersteuning:
Advanced Balance Systems verleent (namens de leverancier IHT) een jaar garantie op de hardware en wij geven ondersteuning per email, per telefoon en via internet. Voor meer info kunt u ook de website van de leverancier bekijken: ihtbio.com.

Trainingen:
Na de aankoop van het BioScan SRT systeem kunt u met behulp van het Nederlandse handboek en de instructie video’s op de Gathering Group meteen aan de slag. 

Laatste ontwikkelingen:

Het bedrijf Advanced Balance Systems was een vennootschap en deze vennootschap is opgeheven omdat 1 vennoot nu is gepensioneerd.

 

Disclaimer: Wetenschap en geneeskunde ontkennen het bestaan van informatievelden voor medische en andere zaken, evenals de BioScan Systemen met hun toepassing als gevolg van het gebrek aan wetenschappelijk bewijs in de zin van de conventionele geneeskunde. Alle cijfers zijn gebaseerd op ervaringen van de genezende programma’s. Bovendien, wij wijzen er uitdrukkelijk op dat het gebruik van alle producten zoals het BioScan systemen geen belofte doen van genezing. Alle aansprakelijkheid wordt volledig uitgesloten. Voor de duidelijkheid; niet het BioScan systeem biedt diagnostiek of therapie, maar de arts en/of therapeut. Het BioScan systeem is slechts een hulpmiddel. Beslissen welke verdere maatregelen moeten worden genomen wordt altijd gedaan door de therapeut / arts die ook verschillende andere manieren en methoden gebruikt.

Advanced Balance Systems sluit iedere aansprakelijk uit voor eventuele onjuistheden en onvolledigheden betreffende de informatie op deze website.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren