nldaenfrdeites
  • 1
  • 2

Wij verzorgen uiteraard ook trainingen in het gebruik van het BioScan SRT systeem. 

Voor onze agenda: Klik hier

 

DSC04464
 

BioScan SRT trainingen

De trainingen zijn in het Nederlands  en worden gegeven door Margreet, zij heeft een jarenlange praktijkervaring in het werken met energetische systemen. 

Inhoud van de BioScan SRT Basis training:
1. Wat zit waar en waar dient het voor
2. Hoe gebruik je de software
3. Navigeren in het systeem
4. Behandel protocol

5. Zelf protocollen bouwen
6. Imprinten van flesjes
7. Het gebruik van de Laser pen   
8. Van elkaar leren, ervaringen uitwisselen

Het doel van deze Basis training is om bekend te worden met alle aspecten van het systeem, niet alleen de hardware en de softwarekant, maar ook de protocollen en behandelmethoden. Wij streven ernaar dat men na een training genoeg kennis, kunde en zelfvertrouwen heeft om met het eigen systeem goed te kunnen werken in de  praktijk.

Inhoud van de BioScan SRT Advanced training: Dit is altijd een speciale dag gaat want wij introduceren dan de allernieuwste behandel protocollen voor de Bioscan SRT! Deze protocollen en manier van werken met de Bioscan SRT is speciaal door Jon Segal ontwikkeld voor zijn kliniek: Mybodyworkx in Florida, website: http://mybodyworxfl.com/  Zijn kliniek is nu ruim een half jaar operationeel en al zeer succesvol.

We mochten een gehele dag zijn webinar vanuit Florida volgen en hebben toestemming deze kennis met jullie delen! 

Naast de protocollen van Jon en zijn manier van werken, zal er ook ruimte zijn voor alle vragen over het werken met de Bioscan SRT, cases enz.  Ook zijn er al twee toevoegingen gedaan aan de Master database, nl. alle producten van Vitakruid en veel producten van TSProducts, zoals de Epigenar producten. Deze updates zijn vanuit IHT naar iedereen toegestuurd.

PS: Deze Advanced training is alleen voor BioScan SRT therapeuten en kan worden gevolgd nadat de Basis training is gedaan!

Het doel van de Advanced training is om een verdere verdieping in het gebruik van het systeem te krijgen. Ook meer over de protocollen en behandelmethoden. Casussen en ook het bespreken van uw eigen ervaringen. Wij streven ernaar dat men na een training genoeg kennis, kunde en zelfvertrouwen heeft om met het eigen systeem goed te kunnen werken in de  praktijk.

Uiteraard kunt u altijd uw eigen Nederlands BioScan SRT handboek er op na slaan.